Verhaeghe kan even niet naar Club Brugge: Verlangen naar sociaal contact

Verhaeghe kan even niet naar Club Brugge: "Verlangen naar sociaal contact"

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 08:15do 02-04-2020 om 08:15

Laatste update: donderdag 2 april 2020 om 08:32do 02-04-2020 om 08:32

Door de coronacrisis staan heel wat zaken op een laag pitje, maar daar is bij Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe weinig van te merken. Hij is actiever dan ooit, zij het dan natuurlijk van thuis uit.

"Persoonlijk heb ik niet het gevoel dat het werk op een lager pitje staat. Integendeel. De telefoontjes en videogesprekken volgen elkaar in sneltempo op. Dat ik efficiënt kan doorwerken, bezorgt me een pak energie", aldus Verhaeghe bij Het Laatste Nieuws.

Verhaeghe valt nu vooral terug op zijn familie. "Uiteraard spenderen we nu veel meer tijd samen. We zijn allemaal heel sportief ingesteld en proberen dan ook zo veel mogelijk samen te sporten. We hebben het alle vijf nodig om fysieke inspanningen te leveren. Doen we dat niet, dan voelen we ons minder goed in ons vel. Vooral voor mijn zoon Lucas is het belangrijk om in topvorm te blijven. Hij voetbalt bij Hoger Op Wolvertem Merchtem en moet – ondanks dat de competitie daar definitief is afgelopen – individueel blijven trainen."

Toch mist Verhaeghe zijn oude leven. "Het wegvallen van het sociale contact met mensen vind ik het zwaarst. Ook voor mijn kinderen is een videogesprek niet evenwaardig aan een fysiek bezoek aan vrienden. Het is eigenlijk mooi om te zien hoe we allemaal verlangen naar normaal sociaal contact. Na de lockdown breng ik zeker meteen een bezoek aan mijn moeder, mijn schoonouders en de rest van de familie. Daarnaast zullen we als gezin ook op restaurant gaan en misschien kan ik wel nog een voetbalmatch meepikken, wie weet…"

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws