'PSG - Dortmund op losse schroeven, FC Barcelona speelt in leeg stadion'

'PSG - Dortmund op losse schroeven, FC Barcelona speelt in leeg stadion'

08-03-2020 23:36 Laatste update: 10-03-2020 11:08

Het Coronavirus infiltreert tot diep binnen het sportwezen. Mogelijk komt ook de Champions League kraker tussen PSG en Borussia Dortmund in het gedrang.

Nadat het competitieduel tussen PSG en Racing Strasbourg al werd afgelast, staat ook de Champions League-ontmoeting tussen de Parijzenaren en Borussia Dortmund op losse schroeven. Volgens L'Équipe is de kans aanwezig dat het duel achter gesloten deuren wordt afgewerkt óf wordt verplaatst naar een latere datum, in verband met het coronavirus. De UEFA zal vermoedelijk spoedig uitspraak doen over het op woensdag 11 maart geprogrammeerde duel.

De heenwedstrijd tussen de twee ploegen eindigde overigens in het voordeel van Dortmund, het werd 2-1. Het is dus nog maar de vraag of Axel Witsel en Thorgan Hazard spoedig de kwalificatie mogen trachten veilig te stellen.

Update: Ook FC Barcelona en Napoli zullen vanwege de uitbraak van het coronavirus op woensdag 18 maart achter gesloten deuren voetballen, hebben de Catalanen dinsdag bekendgemaakt. Barça nam in het heenduel een 1-1 gelijkspel mee uit het Stadio San Paolo.