Sollied optimistisch over kansen Gent: Hij kan in mijn ogen het verschil maken

Sollied optimistisch over kansen Gent: "Hij kan in mijn ogen het verschil maken"

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 18:15do 27-02-2020 om 18:15

Laatste update: donderdag 27 februari 2020 om 18:21do 27-02-2020 om 18:21

AA Gent liet op het veld van AS Roma de kans liggen om met een goed resultaat de terugwedstrijd aan te vatten. De Buffalo's verloren met 1-0, de belangrijke goal op verplaatsing werd niet gemaakt.

Gent zal dus moeten scoren tegen Roma. Volgens Stijn De Smet, die tien jaar geleden voor Gent op het veld stond tijdens de 1-7 nederlaag tegen Roma, zal zijn ex-ploeg te kort komen. "Gent is een sterke ploeg in België en maakt indruk, maar Roma is en blijft toch een Europese (sub)topper. In Rome had Gent een beter resultaat kunnen en moeten behalen. Ik zie ze thuis wel winnen, maar niet met genoeg marge om de Romeinen uit te schakelen", vertelde De Smet aan Het Nieuwsblad.

Trond Sollied was in het verleden tot drie keer trainer bij Gent. De Noorse voetbaltrainer is optimistischer over de kansen van zijn ex-ploeg. "Ik geef ze zestig procent kans om door te stoten naar de volgende ronde", aldus Sollied. "Depoitre is er ook weer bij. Hij is een belangrijke speler die in mijn ogen straks het verschil kan maken. Ik verwacht dat de Italianen vooral op de counter zullen loeren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws