'Pique zet ex-Ajax-speler zelf aan de deur na tegenvallende resultaten'

'Pique zet ex-Ajax-speler zelf aan de deur na tegenvallende resultaten'

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 17:28di 25-02-2020 om 17:28

FC Andorra-eigenaar Gerard Piqué gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor zijn club. Oude Ajax-bekende Gabri is bedankt voor bewezen diensten.

De club heeft het nieuws nog niet gedeeld via de officiële kanalen, maar is Gabri al geïnformeerd door de technische beleidsbepalers, bevestigt hij tegenover Mundo Deportivo. FC Andorra verloor zondag thuis van Atlético Levante en heeft sinds 5 januari al niet meer gewonnen: die reeks van zeven wedstrijden zonder overwinning was de nummer negen van de Segunda División B te gortig. Nacho Castro van vierdedivisionist UA Horta is nadrukkelijk in beeld als opvolger van Gabri, die tussen 2006 en 2010 bij Ajax onder contract stond.

FC Andorra is sinds enige tijd in handen van Piqué en promoveerde afgelopen zomer in één klap van het vijfde niveau naar de Segunda División B. De club had al op eigen kracht promotie naar de Tercera División afgedwongen en mocht direct één niveau hoger spelen: CF Reus Deportiu kampte met onoverkomelijke financiële problemen en Piqué nam de licentie over met zijn club.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws