Ploegmaat Castagne angstig voor coronavirus: 'Je denkt aan je kinderen'

Ploegmaat Castagne angstig voor coronavirus: 'Je denkt aan je kinderen'

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 22:35ma 24-02-2020 om 22:35

Marten de Roon, ploegmaat van Timothy Castagne en Ruslan Malinovskyi, probeert zoveel mogelijk weg te blijven van openbare plekken nu het coronavirus ook is uitgebroken in Noord-Italië. Met meer dan 150 besmettingen in korte tijd wil de middenvelder van Atalanta Bergamo geen risico nemen.

"Het is hier gespreksonderwerp nummer één. Ik ben er zelf rustig onder, maar je denkt natuurlijk wel aan je kinderen", zegt De Roon in gesprek met Veronica Inside. Zondag werden vier Serie A-duels afgelast vanwege de verspreiding van het virus. "Maar we proberen geen restaurants of andere plekken waar veel mensen verzamelen te bezoeken. We zijn extra voorzichtig."

Atalanta Bergamo houdt de spelersgroep op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. "We worden door de club constant op de hoogte houden en krijgen adviezen als bijvoorbeeld handen extra wassen. Het is nu vooral wachten op adviezen en maatregelen vanuit de regering. Familie die wil overkomen adviseer ik om dat nu even niet te doen."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws