Anderlecht en Zulte Waregem maken geen kans meer op Play-Off 1

"Anderlecht en Zulte Waregem maken geen kans meer op Play-Off 1"

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 11:44za 22-02-2020 om 11:44

KRC Genk is er vrijdag in geslaagd om de drie punten te pakken op bezoek bij KV Kortrijk. Daarmee deed het een goede zaak in de strijd om Play-Off 1. Het betekent ook slecht nieuws voor de concurrenten van Genk.

Er is nog steeds geen zekerheid over de deelnemers aan Play-Off 1, maar volgens Jacky Mathijssen moeten twee ploegen al zeker niet meer hopen op een plekje bij de eerste zes dit seizoen.

"Na deze zege van Genk mogen we besluiten dat Anderlecht en Zulte Waregem Play-Off I niet zullen halen. Enkel KV Mechelen kan Genk nog stokken in de wielen steken", vertelt de analist bij Play Sports.

Anderlecht staat zondag een partij tegen KAS Eupen te wachten. Bij winst komt het tot op vier punten van Genk. Eenzelfde verhaal voor Zulte Waregem, dat het opneemt tegen KV Oostende. KV Mechelen ontvangt Waasland-Beveren en kan bij winst tot op één punt komen. De volgende partij van Genk is een wedstrijd tegen Club Brugge, waarschijnlijk een sleutelmatch.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws