Leko: De journalisten en fans geloofden niet in mij bij Club Brugge

Leko: "De journalisten en fans geloofden niet in mij bij Club Brugge"

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 23:03vr 21-02-2020 om 23:03

Club Brugge verraste enkele zomers geleden met de komst van Ivan Leko als nieuwe T1. Onder de Kroaat werd Club Brugge kampioen. Een prestatie die niemand had verwacht. Leko kijkt vooral met positieve gevoelens terug op zijn periode bij Blauw-Zwart.

"Het waren twee geweldige jaren bij Club Brugge', vertelt Leko aan Leero Sport News. "Het was moeilijk om Michel Preud'homme op te volgen, die heel wat had verwezenlijkt bij Club Brugge", herinnert hij zich.

"Ik was nog een jonge coach en het was een grote stap voor me. De voorzitter heeft me echter een goede verwelkoming gegeven, wat niet het geval was van de journalisten en de fans die bijzonder sceptisch waren."

"Uiteindelijk hebben we één van de beste seizoenen in de geschiedenis van Club Brugge gespeeld, we hebben jonge talenten doen groeien en zes punten gepakt in de groepsfase van de Champions League. Fantastisch voor een club die eerder altijd verloor in deze fase van de competitie. En dan was er uiteindelijk nog de titel, een uitzonderlijk moment", besluit Leko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws