Italiaanse media zagen een beter KAA Gent: ‘AS Roma ging ten onder’

Italiaanse media zagen een beter KAA Gent: ‘AS Roma ging ten onder’

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 08:00vr 21-02-2020 om 08:00

Laatste update: vrijdag 21 februari 2020 om 15:42vr 21-02-2020 om 15:42

KAA Gent verloor met het kleinste verschil op het velde van AS Roma. De Buffalo’s moesten echter niet onderdoen en dat zagen ook de Italiaanse media.

La Gazzetta dello Sport
De bekendste sportkrant van Italië kopt: ‘Flits van Carles Perez is genoeg tegen een goed KAA Gent.’ La Gazzetta dello Sport praat over een broodnodige zege van AS Roma ne drie opeenvolgende nederlagen, maar dat KAA Gent de betere ploeg was.

De krant had echter geen goed woord voor Laurent Depoitre. ‘Thorup koos voor Depoitre in de aanval, maar dat was geen goede keuze’, klinkt het. De aanvaller had het moeilijk om zijn stempel te drukken en miste ook enkele opgelegde kansen.

Ook Jonathan David loste de verwachtingen niet in. ‘Aan de andere kant werd het meeste verwacht van David, maar hij speelde weinig of niets klaar.’ Uiteindelijk leverde het betere spel van KAA Gent geen doelpunt op en bleef het bij 1-0 voor AS Roma.

Sky Sport Italia
Ook Sky Sport Italia zag dat AS Roma zeer blij mag zijn met het resultaat. ‘Alles veranderde in de tweede helft, AS Roma ging ten onder en KAA Gent was meerdere keren gevaarlijk’, klinkt het.

‘AS Roma kan eindelijk nog eens lachen na drie opeenvolgende nederlagen en kan met een voordeel uitkijken naar de terugwedstrijd.’ De terugwedstrijd vindt plaats op 27 februari om 18u55.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws