Lukaku reageert na ‘magische’ comeback Inter: “Ik ben hier om te winnen”

Lukaku reageert na ‘magische’ comeback Inter: “Ik ben hier om te winnen”

10-02-2020 07:14 Laatste update: 07:16
5

Romelu Lukaku en Internazionale zorgde voor een heerlijke comeback in de Milanese Derby tegen aartsrivaal AC Milan. Inter kwam 0-2 achter, maar zette die scheve situatie helemaal om in de tweede helft. Het werd uiteindelijk 4-2.

Lukaku zorgde voor het laatste en bevrijdende doelpunt. “De tweede helft was magisch”, laat Lukaku na de match aan Sky Sport Italia.weten “In de eerste helft kreeg AC Milan teveel ruimte. Wij kwamen met een totaal andere intensiteit uit de kleedkamer en speelden op een ander niveau.”

“Op het einde verdienen we deze overwinning”, gaat Lukaku verder. “Alle fans in het stadion zag onze mentaliteit. We weigeren op te geven en wilden deze zege echt. Het belangrijkste is werken voor het team. Ik ben hier om te winnen. Dan ben ik blij.”

Lukaku bedankt zijn ploegmakkers voor de goede integratie bij Inter. “Wanneer ik hier arriveerde, wist ik dat dit de moeilijkste competitie was om in te scoren. Maar mijn ploegmakkers zorgen ervoor dat dit toch gelukt. Ze hielpen me om mij hier thuis te voelen”, besluit de Rode Duivel.