De Camargo over toekomst bij KV Mechelen: “Vreemd dat het zo aansleept”

De Camargo over toekomst bij KV Mechelen: “Vreemd dat het zo aansleept”

05-02-2020 08:15
1

Igor De Camargo heeft nog steeds geen nieuw contract getekend bij KV Mechelen. De targetman werd afgelopen zomer al met Club Brugge in verband gebracht. Tegenover Sport/Voetbalmagazine laat hij zich uit over de situatie.

De contractonderhandelingen slepen aan. “Ik vind het vreemd dat die contractbesprekingen zo aanslepen. Ik heb met Mechelen onlangs voor de eerste en tot nog toe enige keer rond de tafel gezeten. Verder wacht ik af, mijn makelaar kreeg geen opdracht.”

“Als je de kans krijgt om een contract te verlengen, doe je dat”, gaat de spits verder. “Of je nu journalist, verzekeringsmakelaar of voetballer bent. Dat biedt zekerheid. Bovendien voel ik me goed bij Mechelen, ik zie dus geen enkele reden om niet te verlengen. Maar wat wil KV Mechelen nog?”

De Camargo is nog steeds ambitieus. Degradatievoetbal ziet de Braziliaanse Belg niet zitten. “Als we Play-Off 1 halen, zal het moeilijk worden om deze ploeg bijeen te houden. Ik wil graag blijven, maar tegen de degradatie vechten zie ik niet meer zitten”, aldus De Camargo.