Mata steekt tijdens en na Lamkel Zé in zijn achterzak: 'Not in my jungle'

Mata steekt tijdens en na Lamkel Zé in zijn achterzak: 'Not in my jungle'

03-02-2020 15:00
17

Didier Lamkel Zé stond door een Instagram-post vlak voor de match tegen Club Brugge in het oog van de storm. Maar uiteindelijk moest hij het tijdens de match afleggen tegen Clinton Mata. De verdediger van Club Brugge won daarna ook de strijd op Instagram.

Voor Club Brugge – Antwerp deelde Lamkel Zé een post waaruit moest blijken dat die van Brugge 'wankers' zijn. De fans van Club Brugge namen hem dat kwalijk en er kwamen excuses/uitvluchten van de speler en van Antwerp.

Tijdens de match was het dus uitkijken of Lamkel Zé zich staande kon houden in het Jan Breydelstadion. Dat lukte niet en dat alles te maken met Mata, de verdediger van Club Brugge speelde een ijzersterke match en hield Lamkel Zé uit de partij.

Nu heeft ook Mata Instagram en daar deelde hij een foto van zichzelf en Lamkel Zé. Het bijschrift klonk: 'Niet in mijn jungle. Nooit. Supporters, deze verdienen jullie. Alle eer naar God.'

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not in 💥MY JUNGLE 💥NEver ! This one it’s for you supporters you deserve it.. #AllglorytoGOD

Een bericht gedeeld door Clinton (@clintonmatapedro) op

Door een controversieel doelpunt van Hans Vanaken won Club Brugge de wedstrijd tegen Antwerp met 1-0. Zo slaat Blauw-Zwart voorlopig The Great Old uit de titelstrijd.