Vossen blikt terug op verhaal bij Club Brugge en kijkt uit naar Essevee-periode

Vossen blikt terug op verhaal bij Club Brugge en kijkt uit naar Essevee-periode

30-01-2020 22:47
8

Jelle Vossen heeft afscheid genomen van Club Brugge. De spits gaat aan de slag bij Zulte Waregem, waar hij zijn handtekening heeft gezet onder een contract van 3,5 seizoenen. De spits kan niet wachten op zijn debuut.

Zo komt er ook een einde aan het maandenlange bankzitten bij Club Brugge "Ik moest een stap zetten om terug aan spelen te komen, om terug plezier te hebben", gaf Vossen aan op de officiële kanalen van Zulte Waregem.

"Dit lijkt me een geweldig goede stap. Een ploeg die nog actief is op twee fronten en bijzonder ambitieus is. Ik denk dat we elkaar goed kunnen aanvullen. Ik wil voor doelpunten zorgen, dat is altijd mijn beste kwaliteit geweest. En dan hoop ik dat we samen een mooi verhaal kunnen schrijven", aldus Vossen.

Vossen kan terugblikken op een periode met hoogtes, maar ook laagtes bij Club Brugge. Al wil hij vooral de mooie dingen onthouden. "Ik neem afscheid met niets dan positieve hernneringen aan Club. De voorbije 4.5 jaar waren onvergetelijk", aldus Vossen op de website van Club Brugge.

"Ik wil alle supporters van harte bedanken voor hun niet-aflatende steun in goeie en minder goeie momenten. Ook een speciaal woordje van dank voor Bart en Vincent, het was voor mij een hele eer om mee te kunnen schrijven aan het positieve verhaal waarin Club de laatste jaren zit. Ik wens de hele Club-familie het allerbeste toe en zal jullie blijven volgen", besluit Vossen.

Bekerpartij
Zulte Waregem neemt het volgende week ook meteen op tegen Club Brugge in de Croky Cup. Dat zal zonder Jelle Vossen gebeuren. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Blauw-Zwart een akkoord bereikt met Essevee om Vossen in de terugwedstrijd niet te laten meespelen. Zulte Waregem verdedigt dan een 1-1 gelijkspel.