OFFICIEEL: Lokeren ziet deze week al derde aanvaller vertrekken

OFFICIEEL: Lokeren ziet deze week al derde aanvaller vertrekken

30-01-2020 16:45

Sporting Lokeren mocht tot dusver vanwege een transferverbod nog geen nieuwkomers vastleggen. Wel zag het deze week al twee spelers vertrekken. Nu komt daar ook nog Fran Navarro bij. De Spaanse aanvaller keert terug naar zijn moederclub Valencia.

Navarro had een huurovereenkomst tot het einde van het seizoen, maar door een blessure komt er nu al een einde aan zijn Lokerse avontuur. 'De 21-jarige Spanjaard liet mooie dingen zien tijdens zijn periode op Daknam, maar door blessureleed moest hij al enkele maanden vanaf de zijlijn toekijken. Doordat de blessure blijft aanslepen, heeft Sporting besloten om het huurcontract (20/06/2020) vroegtijdig stop te zetten', aldus Lokeren op haar website.

Woensdag raakte ook al bekend dat Laurens Symons (KV Mechelen) en Thomas Nzinga (RWDM, huur) vertrekken op Daknam. Eerder zag Lokeren ook al vaste waarden Lukas Marecek (Teplice) en Mickael Tirpan (Kasimpasa) vertrekken. Het contract van Habib Habibou werd dan weer ontbonden.

De Waaslanders hopen alsnog groen licht te krijgen van de Licentiecommissie om ook inkomende transfers te mogen doen. Al hangt dat naar verluidt vooral van Lokeren zelf af.