OFFICIEEL: Geen KRC Genk, wel Toulouse voor ex-Gentdoelman Kalinic

OFFICIEEL: Geen KRC Genk, wel Toulouse voor ex-Gentdoelman Kalinic

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 11:00ma 20-01-2020 om 11:00

Laatste update: maandag 20 januari 2020 om 19:40ma 20-01-2020 om 19:40

KRC Genk zag Maarten Vandevoordt onlangs uitvallen, en dus wordt er een nieuwe doelman gezocht. Lovre Kalinic (29) stond op het lijstje, maar hij zou naar Frankrijk gaan.

In België is Kalinic bekend van zijn periode bij KAA Gent. Hij vertrok daar voor een avontuur bij Aston Villa, maar daar speelde hij voorlopig amper zeven wedstrijden mee. Nu zou hij tot het einde van het seizoen gehuurd worden door Toulouse, de rode lantaarn in de Ligue 1. Toulouse heeft geen aankoopoptie voor Kalinic, die nog tot 2023 vastligt in Birmingham.

Volgens Het Laatste Nieuws zal die deal in de komende dagen al beklonken worden. KRC Genk vist dus achter het net voor hem. Naast Vandevoordt is ook de ervaren Danny Vukovic nog out. Daarom is Gaetan Coucke momenteel de titularis, met de achttienjarige Seppe Bastiaens als doublure.

Update: Kalinic wordt al zeker niet de nieuwe doelman van KRC Genk. De ex-speler van KAA Gent trekt naar Toulouse FC, dat hem tot het einde van het seizoen leent van Aston Villa.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws