Drie legendes uit glorieperiode van Anderlecht geven aftrap tegen Club Brugge

Drie legendes uit glorieperiode van Anderlecht geven aftrap tegen Club Brugge

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 15:00za 18-01-2020 om 15:00

RSC Anderlecht ontvangt in eigen huis zondag aartsrivaal Club Brugge. Naar goede gewoonte nodigt paars-wit dan ook enkele ex-spelers uit om de aftrap te geven. Dit keer zijn dat Johnny Bosman, Wim Kooiman en Michel Dewolf.

Dat kondigt Anderlecht aan via de officiële kanalen. De drie ex-spelers van paars-wit zorgen zondag voor de aftrap tegen Club Brugge. Kooiman kwam vanaf 1988 uit voor Anderlecht, nadat hij van Cercle Brugge werd overgenomen. Hij speelde zes seizoenen voor de Brusselaars en werd daarin drie keer kampioen.

Enkele jaren later werd hij vergezeld door Johnny Bosman, die in 1991 werd aangetrokken. De ex-speler van onder andere Ajax, PSV en KV Mechelen speelde uiteindelijk vijf seizoenen voor Anderlecht en won drie opeenvolgende titels. Ook Michel Dewolf maakt zondag zijn opwacht in het Lotto Park. Hij speelde in totaal vier jaar voor Anderlecht en werd drie keer kampioen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws