Ingebrigtsen verrast iedereen bij KVO: Dit is voor mij een grote kans

Ingebrigtsen verrast iedereen bij KVO: "Dit is voor mij een grote kans"

27-12-2019 21:29
1

KV Oostende verraste alles en iedereen door tijdens de wedstrijd aan te kondigen dat coach Kare Ingebrigtsen aan zijn laatste wedstrijd bezig was. De coach trekt naar APOEL Nicosia. Hij brengt ook meer uitleg bij zijn vertrek.

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat KVO pas donderdag te weten kwam dat Ingebrigtsen ging vertrekken. APOEL Nicosia wordt zijn bestemming, al is er nog geen volledig akkoord.  "Er is nog niets getekend voor alle duidelijkheid", aldus Ingebrigtsen.

Ondanks de moeilijke periode bij KVO wil hij ook niet slecht spreken over de club. "Eerst en vooral ben ik trots dat ik deel mocht uitmaken van de geschiedenis van KVO. De prestaties en resultaten hebben niets met mijn keuze te maken. Ik kan begrijpen dat iedereen verrast is, maar deze dingen gebeuren vaak in het voetbal", legt Ingebrigtsen uit.

"We hebben zeven fantastische maanden meegemaakt, maar als er een ploeg als APOEL komt, dan ga je praten. Dit is voor mij een grote kans. Europees voetbal en spelen voor titels, dat heb ik bij Rosenborg al mogen ervaren", aldus de trainer.