Eerste keer kerstvoetbal voor Hannes Wolf: Ik heb daar geen probleem mee

Eerste keer kerstvoetbal voor Hannes Wolf: "Ik heb daar geen probleem mee"

24-12-2019 16:31 Laatste update: 16:39
3

Kerstvoetbal is een heel nieuw concept voor Hannes Wolf. De coach van KRC Genk maakt het allemaal voor de eerste keer mee. Donderdag tegen Eupen krijgen de Limburgers een kans om de kater tegen Anderlecht door te spoelen.

"Kerstvoetbal was ik in Duitsland niet gewoon, maar ik hou daar wel van", vertelde Wolf woensdnamiddag volgens Het Laatste Nieuws tijdens een persconferentie. "Los van kerstmis hou ik ervan om in Genk en bij het team te zijn. Ik heb ook geen probleem om op kerstdag te trainen."

De wedstrijd tegen Eupen geeft Wolf en Genk de kans om de winterstop in te gaan met een positief gevoel. De uitslag en prestatie in Anderlecht was een domper na de zes op zes tegen Cercle en Waasland-Beveren. Overwinningen die Wolf zeker niet wil relativeren.

“Je ziet dat die clubs afgelopen weekend ook wonnen. We moeten niet alleen over problemen spreken, maar onze match tegen Anderlecht was wel een ontgoocheling. Niet alleen door het verlies, maar ook door de manier waarop. We draaien daar niet rond de pot over. Ik wil niet te veel terugblikken op Anderlecht, want we kunnen het niet meer veranderen, maar we moeten er lessen uit trekken", besloot de trainer van Genk.