Amrabat reageert op geruchten 'Normaal gesproken ga ik een transfer maken'

Amrabat reageert op geruchten 'Normaal gesproken ga ik een transfer maken'

Gepubliceerd: maandag 23 december 2019 om 20:39ma 23-12-2019 om 20:39

Sofyan Amrabat verwacht dat hij een transfer gaat maken. Hij is bij Hellas Verona een van de absolute uitblinkers en kan naar grote clubs uit de top van Italië. SSC Napoli heeft de beste papieren.

Niets lijkt een transfer van Amrabat nog in de weg te staan. "Je moet altijd wachten tot het zover is en tot de inkt opgedroogd is, want er kan van alles gebeuren. Je kunt bijvoorbeeld geblesseerd raken. Het gaat nu goed en daar ben ik heel dankbaar voor", vertelt Amrabat aan FC Utrecht TV.

"Normaal gesproken ga ik ook een transfer maken. Het is speciaal dat je dan bent waar je begonnen bent (in de Galgenwaard, red.). De weg die ik heb afgelegd is niet de meest ideale weg, maar toch is het heel mooi."

Amrabat (23) verdiende bij Utrecht een transfer naar Feyenoord, maar in Rotterdam mislukte hij. Zijn periode bij Club Brugge was ook geen succes. In Italië is de middenvelder echter volledig opgekrabbeld. Hellas heeft Amrabat van Club Brugge gehuurd en kan hem voor 3,5 miljoen overkopen. De verwachting is dat de club hem direct doorverkoopt aan een andere club, vermoedelijk dus Napoli.

Of Amrabat een terugkeer bij Utrecht ziet zitten? "Daar heb ik het m'n broer (Nordin, red.) over gehad. Hij hoeft niet per se terug te komen naar Nederland, maar ik weet het nu nog niet. Ik ben nog jong, maar ik zou het leuk vinden om hier nog een keer te komen spelen. Wanneer dat is weet ik niet, ik wil geen beloftes maken. Ik zou het leuk vinden om hier te spelen en daarna trainer te worden hier."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws