Droomwedstrijd van Lukaku: goals, assist en prachtig gebaar aan ploegmaat

21-12-2019 20:28 Laatste update: 20:29
2

In de Serie A heeft Inter weer gewonnen. Romelu Lukaku was de Man van de Match tegen Genoa.

Inter - Genoa 4-0
Wie was zaterdag de grote man in Inter – Genoa? Romelu Lukaku! De Rode Duivel opende op het halfuur de score voor Inter. Daarna bleef de aanvaller schitteren. Nog in de eerste helft gaf hij een assist bij de 2-0 van Roberto Gagliardini.

Na de pauze toonde Lukaku zich een grote meneer. Toen Inter een strafschop kreeg, gunde hij Sebastiano Esposito de bal. Het zeventienjarige talent maakte de 3-0. Het orgelpunt kwam van Lukaku zelf. In de 71e minuut knalde hij de eindstand op het bord.

Door de zege telt Inter nu 42 punten. Door een beter doelpuntensaldo springt het weer over Juventus naar de leidersplaats.