Mag Gent al denken aan een mogelijke titel? Laat ons niet te veel dromen

Mag Gent al denken aan een mogelijke titel? "Laat ons niet te veel dromen"

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 22:44za 14-12-2019 om 22:44

KAA Gent is bezig aan een bijzonder goed seizoen en mag dromen van prijzen. De Buffalo's staan momenteel in de top drie en lijken met onder andere Club Brugge en Standard te strijden om de titel. Het bestuur wil echter nog niet te hard van stapel lopen.

Bij Gent wil men zich nog niet uitspreken over een mogelijke titel. "Dat is toch nog een beetje te vroeg", zegt voorzitter Ivan De Witte bij Sporza.

"Laat ons nog niet te veel dromen. Ik geef de ploeg dan wel een 9 op 10, maar in de Belgische competitie schat ik onze kansen voorlopig nog altijd maar op 7 op 10", geeft hij aan.

Club Brugge
Als Gent wél een titel wil pakken, zal het zeker punten moeten sprokkelen tegen de grote concurrenten. Binnenkort staat de topper tegen Club Brugge op het programma. "Ik kijk wel al uit naar de match van 22 december thuis tegen Club", zegt De Witte.

"Het zal heel moeilijk worden. Ik vind Club Brugge zeer goed dit jaar. Ze hebben een schitterend elftal waar veel kwaliteit in zit. Ik denk dat het een geweldige wedstrijd zal worden", besluit de voorzitter van Gent.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wint Gent de titel?

Ja
37%
Nee
64%
(200 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws