Vanaken geeft toe: “We mogen van geluk spreken dat dat gelukt is”

Vanaken geeft toe: “We mogen van geluk spreken dat dat gelukt is”

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 09:44do 12-12-2019 om 09:44

Club Brugge behaalde 3 punten in zijn Champions League-campagne. Het kon meer, maar ook minder zijn, dat vindt Hans Vanaken tegenover Sporza.

Club Brugge speelde niet slecht, maar de klasse van Real Madrid nam in de tweede helft de bovenhand. "Je hebt het gevoel dat je in de match zit en dat het allemaal kan, maar dan komen ze 2, 3 keer in je 16 en prikken ze meteen. Dat is de kwaliteit van die topploegen."

"In de Belgische competitie kun je ook al eens een kans missen, want je weet dat er wellicht nog een paar volgen. Maar in Europa kan dat. Die kansen moeten dan binnen. Hopelijk spelen we volgend jaar opnieuw Champions League. Als we dan efficiënter kunnen zijn, kunnen we misschien eens meedoen voor de 2e plaats."

Conclusie
Vanaken concludeert: "Er was in elke match meer mogelijk, maar ook minder. Soms zat het mee, soms zat het tegen. Uiteindelijk blijkt die gelijkmaker bij Galatasaray belangrijk. We mogen van geluk spreken dat dat is gelukt. We mogen met trots terugkijken op het voetbal en de durf die we getoond hebben tegen topploegen in Europa."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws