Dennis zakte weg na glansrol in Bernabeu: Voor mij is er maar één realiteit

Dennis zakte weg na glansrol in Bernabeu: "Voor mij is er maar één realiteit"

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 16:45wo 11-12-2019 om 16:45

Club Brugge hoopt tegen Real Madrid (minstens) de prestatie uit de heenwedstrijd in Bernabeu te herhalen. Toen kwam Blauw-Zwart 0-2 voor na twee doelpunten van Emmanuel Dennis, al moest het die voorsprong in extremis nog afgeven (2-2). Sindsdien verging het Dennis echter heel wat minder, beseft ook Philippe Clement.

In Madrid was Dennis dus nog de grote held van Club, maar daarna taande de ster van de Nigeriaan snel. In de Champions League mocht Dennis wel telkens starten. Doelpunten leverde dat niet meer op. In de Jupiler Pro League koos Clement dan weer steeds vaker voor alternatieven. Sinds die 1e oktober van het duel tegen Real mocht Dennis nog maar zes keer opdraven in de nationale competitie, met slechts één goaltje tot gevolg.

Toch lijkt de kans aannemelijk dat Dennis straks gewoon weer start tegen Real. Of Clement van zijn aanvaller opnieuw een glansprestatie verwacht, wil de trainer niet gezegd hebben. "Helaas kan ik niet in het hoofd van mijn speler kijken", lacht Clement bij Het Laatste Nieuws. "Voor mij is er evenwel maar één realiteit. Die van op het trainingsveld, in de kleedkamer en in de wedstrijden. Aan de hand daarvan bepaal ik mijn keuzes. Er zijn er maar heel weinig die constant hun niveau halen. Dat is een werkpunt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Scoort Dennis opnieuw tegen Real?

(67 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws