Studio Brussel maakt zich niet populair met grap over Kompany: 'Misplaatst'

Studio Brussel maakt zich niet populair met grap over Kompany: 'Misplaatst'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 18:22vr 06-12-2019 om 18:22

RSC Anderlecht plaatste zich donderdagavond voor de kwartfinales van de Croky Cup door Royal Excel Moeskroen uit te schakelen (2-3). Een domper op de feestvreugde was evenwel (opnieuw) het uitvallen van Vincent Kompany. Studio Brussel voelde zich geroepen daar een grap over te maken.

Kompany verdween net na de pauze naar de kant in Moeskroen. Naar verluidt heeft de verdediger van Anderlecht een blessure aan de hamstring opgelopen. Ook StuBru is dat nieuws ter ore gekomen. De radiozender postte meteen een foto op haar Instagram-pagina. Daarbij claimde het dat het de favoriete song uit 2019 van Kompany kent: 'Loser' van Beck ...

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wanneer echt iedereen zijn #SpotifyWrapped deelt...

Een bericht gedeeld door Studio Brussel (@stubru) op

Ongetwijfeld als grapje bedoeld, maar uit de reacties van verschillende gebruikers valt af te leiden dat dat bij sommigen niet bepaald in goede aarde valt. Zo wordt het bericht van StuBru omschreven als 'misplaatst'. Of Kompany er zelf zijn slaap om zal laten, valt te betwijfelen. Wat wel vaststaat, is dat de nieuwe blessure een klap zal zijn voor de Rode Duivel. Frank Vercauteren gaf al aan dat niemand het zag aankomen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat vind jij?

(706 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws