‘Antwerp lonkt nog steeds naar middenvelder, concurrentie is groot’

‘Antwerp lonkt nog steeds naar middenvelder, concurrentie is groot’

06-12-2019 08:27 Laatste update: 17-12-2019 15:44
6

Moeskroen werd uitgeschakeld door RSC Anderlecht in de Croky Cup. De club moet ook oppassen dat het komende zomer sterkhouder Frank Boya niet gratis de deur ziet uitlopen. Royal Antwerp Football Club werd eerder al genoemd.

Het Laatste Nieuws meldt dat Boya komende zomer wel eens gratis kan vertrekken bij Moeskroen. Zijn contract loopt eind dit seizoen af en naar verluidt heeft de middenvelder niet de intentie om een nieuwe verbintenis te ondertekenen op Le Canonnier.

Antwerp was komende zomer al zéér geïnteresseerd en kan aldus een koopje doen. Moeskroen zal er echter alles aan willen doen om de 23-jarige Kameroener langer aan zich te binden.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Antwerp nog steeds Frank Boya op het verlanglijstje heeft staan, maar dat de concurrentie groot is. De Kameroener is einde contract in juni en door zijn prestaties lonken een pak clubs.

Antwerp kan in januari toeslaan om iedereen voor te zijn, maar dan zal het wel wat op tafel moeten leggen. Moeskroen is niet van plan hem voor een paar 100.000 euro te laten gaan.