UPDATE: ‘Harde kern Anderlecht zal niet naar supportersoverleg komen’

UPDATE: ‘Harde kern Anderlecht zal niet naar supportersoverleg komen’

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 11:00ma 02-12-2019 om 11:00

Laatste update: dinsdag 3 december 2019 om 07:28di 03-12-2019 om 07:28

De spanning was zondagmiddag te snijden in Oostende. Na de nederlaag van Anderlecht (3-2) vroegen heel wat boze fans om uitleg. Dinsdag gaan Michael Verschueren, Vincent Kompany en enkele andere spelers dan ook op pad.

De supporters van Anderlecht hielden het zondag nog beschaafd, maar toch moet Anderlecht de brand snel blussen. De delegatie van Anderlecht gaat dinsdag langs bij de belangrijkste supportersgroepen om de malaise bij paars-wit te bespreken. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Na de nederlaag tegen KV Oostende staat Anderlecht ondertussen weer op zeven punten van een plaatsje bij de eerste zes. Met amper 21 punten op 51 is het dan ook aan een historisch slecht seizoen bezig.

Anderlecht krijgt wel snel een kans op revanche, want donderdag wacht een bekerwedstrijd op het veld van Moeskroen. Anderlecht ging eerder dit seizoen al spelen op Le Canonnier: het werd toen 0-0.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws zal de harde kern niet aanwezig zijn op het supportersoverleg met Vincent Kompany, Michael Verschueren, Frank Vercauteren en een paar spelers. Naar verluidt wacht de harde kern het resultaat van Moeskroen af. Het kan dus wel weer vonken geven op Le Cannonier.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws