Witsel en Hazard halen het niet van Barcelona: kraker met promotie!

Witsel en Hazard halen het niet van Barcelona: kraker met promotie!

27-11-2019 10:12 Laatste update: 20:41

De nummer 1 en 2 uit groep F ontmoeten elkaar woensdagvond in Barcelona. De sterke thuisvorm van Barcelona zal de doorslag moeten kunnen geven tegen Dortmund die maar weinig laat zien in uitwedstrijden. Bookmaker Ladbrokes heeft ook een mooie promo klaar voor deze partij.

PROMO! Barcelona grijpt de macht met winst op Dortmund: profiteer nu mee!

Dankzij de bookmaker Ladbrokes kan je maar liefst 6(!) keer je inzet verdienen bij winst van Barcelona tegen Borussia Dortmund. We krijgen een schitterende partij in de CL, met een even schitterende promotie. Barcelona kent een seizoen met ups en downs, maar Borussia Dortmund is een haalbare tegenstander voor de Catalanen.

Lees verder onder de afbeelding.

Barcelona sputtert dit seizoen af en toe onder Valverde, maar in de Champions League staat het net als in de competitie gewoon bovenaan. Barcelona verloor nog geen wedstrijd in de Champions League dit seizoen, maar in de laatste thuiswedstrijd tegen Slavia Praag lieten ze maar bar weinig zien. Het was de eerste thuiswedstrijd waarin Brcelona punten liet liggen dit seizoen. Van de 8 wedstrijden dit seizoen in Camp Nou won Barcelona er namelijk 7. Aan doelpunten is er ook geen gebruik buiten die 0-0 tegen Slavia. In de overige 7 wedstrijden maakte Barcelona totaal 27 doelpunten.

Borussia Dortmund is ook verre van stabiel dit seizoen en won niet in hun laatste 2 wedstrijden in de Bundesliga. Vooral het aantal tegendoelpunten is opvallend met totaal 7 doelpunten tegen in de laatste 2 wedstrijden. Van de laatste 6 uitwedstrijden die Dortmund speelde wonnen ze er slechts eentje toen ze met 0-2 wonnen bij Slavia Praag. In de Bundesliga won Dortmund niet in de laatste 5 uitwedstrijden en kreeg hierin totaal 11 doelpunten tegen.

Winst van Barcelona
Barcelona is er sterk in thuiswedstrijden en het lijkt erop dat de 0-0 tegen Slavia Praag een uitzondering is geweest. In grote wedstrijden in de Champions League staat Barcelona vaak hun mannetje in Camp Nou.

PROMO! Barcelona grijpt de macht met winst op Dortmund: profiteer nu mee!

Wees verstandig en gok met mate. 18+.