VP Rapport: Benteke en Carrasco tonen zich, De Bruyne de grote uitblinker

VP Rapport: Benteke en Carrasco tonen zich, De Bruyne de grote uitblinker

Gepubliceerd: dinsdag 19 november 2019 om 22:45di 19-11-2019 om 22:45

Laatste update: woensdag 20 november 2019 om 09:45wo 20-11-2019 om 09:45

Een half B-elftal van de Rode Duivels kende dinsdag geen enkel probleem met Cyprus. Het blikte de Cyprioten met maar liefst 6-1 in en had dus ook enkele uitblinkers. Dit is het VP Rapport.

Simon Mignolet – 6
Moest amper één keer écht in actie komen en slikte meteen een tegendoelpunt. Werd verder niet getest.

Toby Alderweireld – 6
Ging niet helemaal voluit bij het openingsdoelpunt van de Cyprioten. Kende verder een secure partij.

Jason Denayer – 6
Na laks verdedigen konden de Cyprioten het openingsdoelpunt scoren, maar kwam daarna amper nog in de problemen.

Elias Cobbaut – 6,5
Maakte zijn debuut voor de Belgen en mag daar ook tevreden op terugblikken. Er kwam amper gevaar van de rechterkant van de Cyprioten, al konden die ook gewoon geen bal in de ploeg houden.

Thorgan Hazard – 5,5
Hij bracht de Russen meermaals in verlegenheid, maar de Cyprioten hielden de jonge Hazard wel in toom. De Borussia Dortmund-speler had het niet makkelijk tegen zijn directe tegenstander, maar kon wel voor één assist zorgen. Al werd die wel gescoord door de Cypriotische verdediger Kypros.

Youri Tielemans – 6
Speelde in een Axel Witsel-rol. Had dat duidelijk nog niet helemaal onder de knie. Het was wat zoeken voor Tielemans, die we toch liever wat hoger op het veld zien voetballen.

Hans Vanaken – 6,5
De vierde interland voor Vanaken en de tweede in de basis. Had een voetje in heel wat Belgische doelpunten en deed ook heel wat balrecuperaties. Miste echter één niet te missen kans op het openingsdoelpunt.

Yannick Carrasco – 8,5
Heel wat drang naar voren en veel wil om zich te bewijzen. Dat zorgde ook voor de assist bij de 1-1, bij de 3-1 én het doelpunt bij de 4-1. De concurrentiestrijd op links dreigt nog spannend te worden

Kevin De Bruyne – 9
Aanvankelijk wat zoekende, maar ontbond in het slot van de eerste helft helemaal zijn Duivels. Scoorde uiteindelijk maar liefst twee keer voor onze nationale ploeg en was goed voor één assist. De grote uitblinker deze match.

Christian Benteke – 8
Kreeg nog eens een kans en bewees zich voor heel België. Verzilverde zijn partij met een doelpunt in de eerste helft en eentje in de tweede helft. Kreeg terecht ook een applauswissel van Roberto Martinez.

Eden Hazard – 7
Afgelopen weekend nog de grote uitblinker, nu eerder een snipperdagje voor Hazard. Bij het eerste tegendoelpunt ging hij nog in de fout met een riskante pass, maar was wel opnieuw goed voor een assist.

Yari Verschaeren – 6
Kreeg een half uur speeltijd en had enkele mooie acties in huis. Miste ook één grote kans toen hij alleen kwam voor de Cypriotische doelman.

Dennis Praet - Geen beoordeling

Divock Origi - Geen beoordeling

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wie was de beste Rode Duivel?

(504 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws