'Manchester City en Juventus sturen scouts voor diamant van KV Mechelen'

'Manchester City en Juventus sturen scouts voor diamant van KV Mechelen'

31-10-2019 08:30 Laatste update: 08:34
2

Aster Vranckx (16) kwam slechts enkele keren in actie voor de hoofdmacht van KV Mechelen, toch is de jonge middenvelder al zeer gegeerd. AC Milan heeft Vranckx in het vizier, maar daar stopt het niet.

Mechelen nam het zekere voor het onzekere en legde Vranckx meteen tot de zomer van 2022 vast. "We spraken dat bij de onderhandelingen goed met hem en zijn entourage door", vertelt Sports Director Tom Caluwé in Sport/Voetbalmagazine.

Zo houdt Mechelen het jonkie met beide voeten op de grond. "Je eerst hier doorzetten en pas dan verder kijken. Ook Dennis Praet , Youri Tielemans en Leander Dendoncker volgden diezelfde goede weg. Want ook Juventus en Manchester City stuurden al scouts en houden Aster in het oog, bij ons en de nationale ploeg."

Speelkansen
Malinwa hoopt dan ook dat Vranckx rustig de tijd neemt om zich Achter de Kazerne verder te ontwikkelen. "Wij geven die jongens de kans om bij ons door te breken en in alle rust te groeien. Recent gebeurde dat ook met Jules Van Cleemput , Elias Cobbaut en Jordi Vanlerberghe", besluit Caluwé.