Preud'homme kan niet winnen tegen zijn ex-club: Dat weet je hier in Brugge

Preud'homme kan niet winnen tegen zijn ex-club: "Dat weet je hier in Brugge"

27-10-2019 17:25 Laatste update: 17:28
1

Standard Luik pakte zondagnamiddag een punt in het Jan Breydelstadion tegen Club Brugge. Een terechte uitslag volgens Michel Preud'homme, aangezien beide ploegen één helft voor hun rekening namen. 

"Tijdens de eerste helft stonden wij goed opgesteld en we waren goed aan de bal. Het enige spijtige is dat we geen tweede doelpunt maken", vertelde Preud'homme na de match aan Play Sports. "Dat hadden wij moeten doen om aanspraak te maken op de overwinning. Zeker als je zo snel na de rust een tegengoal slikt. Dan weet je dat in Brugge de supporters achter de ploeg gaan staan. Wij waren een beetje onder de indruk en zijn er niet meer genoeg uitgekomen in de tweede helft."

Obbi Oulare kreeg twee uitstekende kansen voor Standard tegen zijn ex-club, maar hij liet ze liggen. "Hij heeft een deel van zijn job gedaan. We weten dat hij nog niet topfit is, maar hij is toch belangrijk voor de ploeg. Mpoku? Ja, hij was goed vandaag in een driemansmiddenveld met veel verschuivingen. Tactisch was dat heel goed."

Standard leek voor de rust op weg naar de overwinning, maar kon de voorsprong niet vasthouden. "Natuurlijk hoop je om te winnen, maar als je hier op Club Brugge zo'n goede wedstrijd speelt, blijft dat een sterke prestatie", besloot Preud'homme.