Vormer wil nog niet vertrekken bij Club Brugge, maar heeft ook ander plan

Vormer wil nog niet vertrekken bij Club Brugge, maar heeft ook ander plan

27-10-2019 14:00 Laatste update: 14:00
10

Ruud Vormer blijft één van de grote publiekslievelingen van Club Brugge. De aanvoerder beleeft de tijd van zijn leven bij Club Brugge en denkt dan ook helemaal niet aan vertrekken. Dat vertelt hij aan Voetbal International.

In het Jan Breydelstadion heeft Vormer een heldenstatus. Dat wordt ook vaak duidelijk gemaakt. "Ik hoef maar een hoekschop te nemen of onze supporters schreeuwen massaal: “Ruud, Ruud, Ruud” door het stadion. Zó mooi om mee te maken", zegt Vormer.

"Ik geniet echt met volle teugen van het positieve waardoor mijn loopbaan op dit moment gekenmerkt wordt", aldus de Nederlandse middenvelder.

Einde carrière
Momenteel denkt hij dan ook absoluut niet aan vertrekken, al sluit hij een jaartje in de woestijn niet uit. "Ja, dat lijkt me wel wat als 35- of 36-jarige, een jaartje voetballen in de woestijn", vertelt hij.

Al kan hij mogelijk ook gewoon bij Club Brugge als trainer aan de slag. Ook een carrière als analist ziet hij zitten. "Zolang ik maar in het voetbal kan blijven. Zelfs het lullen erover vind ik fantastisch", besluit Vormer.