Toch verrassing in EK-selectie Tedesco? "Het zou een eer zijn"

20 mei om 12:01

Domenico Tedesco zal binnenkort enkele belangrijke beslissingen moeten namen en zijn selectie voor het EK bekendmaken. Daarin kunnen er mogelijk ook enkele verrassingen komen. Malick Fofana bijvoorbeeld.

De voormalige speler van KAA Gent krijgt steeds meer minuten bij zijn nieuwe club Olympique Lyon en lijkt zich daarmee in de kijker van Tedesco gespeeld te hebben. Voor Fofana zou het alvast een eer zijn om Rode Duivel te mogen worden, al beseft hij dat dat mogelijk niet deze zomer zal gebeuren. "Er wordt veel gepraat, maar alles op zijn tijd", blijft Fofana bescheiden bij Eleven Sports.

"Als er een verrassing komt, dan zou dat natuurlijk een eer zijn", durft hij wel stiekem te hopen. "Ik moet wel eerst nog focussen op mijn club en dan zien we wel. Ik heb nog geen vakantieplannen, maar die komen wel snel. Tenzij ik erbij ben", lacht hij.

De negentienjarige aanvaller verliet KAA Gent afgelopen winter voor Lyon, waar hij voorlopig goed was voor vier doelpunten in negentien partijen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.