Geen Vormer tegen PSG, Vanaken staat klaar om over te nemen: “Rol op mij nemen”

Geen Vormer tegen PSG, Vanaken staat klaar om over te nemen: “Rol op mij nemen”

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 08:21za 19-10-2019 om 08:21

Club Brugge en PSG wisten elk vrijdag hun competitiematch te winnen. Dinsdag spelen ze in de Champions League tegen elkaar. Ruud Vormer mist de partij tegen de Franse landskampioen, maar Hans Vanaken wil de rol van de Nederlander overnemen.

Tegen Real Madrid kreeg Vormer twee keer geel en dus rood. De heenmatch tegen PSG mist Vormer daardoor geschorst. "Het is natuurlijk jammer dat we Ruud moeten missen. Hij is de leider en verbaal aanwezig. Ik wil die rol ook op mij nemen, maar dan op een andere manier. Ik ben geen type om de groep toe te spreken, maar doe dat eerder individueel", aldus Vanaken tegenover Sportwereld.

Vanaken schreef vrijdag nog geschiedenis. Hij scoorde zijn eerste veldgoal van dit seizoen in de Jupiler Pro League dit seizoen en scoorde voor het eerst tegen Moeskroen. Vanaken scoorde nu tegen negentien verschillende eersteklassers. "We wisten dat het hier een moeilijke match zou worden. We speelden ook te traag en het spel, ook het mijne, was niet goed. Eigenlijk verdienden we halfweg die 0-1 niet", stelde Vanaken nog.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Vanaken de beste speler in de Jupiler Pro League?

(413 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws