Tottenham blij met terugkeer: Gezicht waar we van houden

Tottenham blij met terugkeer: "Gezicht waar we van houden"

Gepubliceerd: donderdag 17 oktober 2019 om 16:18do 17-10-2019 om 16:18

Michel Vorm keerde afgelopen week terug bij Tottenham Hotspur, nadat bekend was geworden dat keeper Hugo Lloris lange tijd niet inzetbaar is met een elleboogblessure. Coach Mauricio Pochettino is blij Vorm er weer bij te hebben.

"Hij komt bij ons terug op een ongelukkig moment met de blessure van Hugo, maar hij is een gezicht waarvan we allemaal houden", begint de Tottenham-coach op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Watford van aankomend weekend, geciteerd door Football.London. "De spelers houden van hem en de staf en de club ook. Hij zat 5,5 jaar bij ons en haalde met de club de finale van de Champions League."

"Vanwege verschillende redenen wilde hij een nieuw avontuur, maar dat avontuur kwam er niet en toen Hugo geblesseerd raakte hebben we hem gebeld", vervolgt Pochettino. "Hij wilde graag terugkomen en het team helpen om de situatie waarin we nu zitten om te keren."

Volgens Pochettino heeft de Nederlander nog wel even tijd nodig om weer op zijn oude niveau te komen. "De positie is anders, hij zal tijd nodig hebben. Het was speciaal wat er gebeurde (de terugkeer, red.), maar we hebben vertrouwen in hem. Hij moet eigenlijk meteen weer op het veld staan, in de goal. Maar ik ben er zeker van dat hij daar zo snel mogelijk klaar voor is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws