Courtois looft Club Brugge: Het is de beste ploeg van België

Courtois looft Club Brugge: "Het is de beste ploeg van België"

30-09-2019 08:15 Laatste update: 08:48
4

Club Brugge trekt deze week richting Spanje. In Madrid neemt het het in de Champions League op tegen De Koninklijke. Ook een confrontatie tegen Eden Hazard en Thibaut Courtois. Die laatste is onder de indruk van de Bruggelingen.

Real Madrid is twijfelachtig begonnen aan het seizoen en ontvangt Club Brugge dan ook met niet al te veel vertrouwen. Courtois denkt dat ook dat een makkelijke inst geen garantie is tegen Blauw-Zwart. "Club Brugge wordt zeker geen makkie", zegt de Rode Duivel tegen Het Belang van Limburg.

"Mijn ploegmakkers kennen Club nog niet, maar ik wel. Ik weet dat ze goed voetbal spelen en enkele spelers in de ploeg hebben die veel snelheid hebben", geeft de doelman aan.

Courtois is dan ook onder de indruk van de Bruggelingen, al gelooft hij wel in de winst. "Club is de beste ploeg van België, maar we hebben geen schrik, want ik ben ervan overtuigd dat wij meer kwaliteit hebben. Maar we moeten hen met respect behandelen en geconcentreerd spelen. Het wordt een mooie match", besluit hij.