Bölöni niet tevreden over geleverde spel: Moeten dit intern analyseren

Bölöni niet tevreden over geleverde spel: "Moeten dit intern analyseren"

29-09-2019 23:19
4

KV Oostende en Antwerp deelde de punten op de slotwedstrijd van speeldag negen. Laszlo Bölöni was tevreden met het punt, maar ook kritisch over het geleverde spel van zijn ploeg.

"Ik ben tevreden met dit punt. Buitenshuis niet verliezen is goed", aldus Bölöni dat met Antwerp nu gedeeld vierde staat. Bölöni was echter niet te spreken over de geleverde prestatie van zijn ploeg.

"Ik ben content over onze eerste 20 minuten, de rest was veel minder", analyseerde Bölöni zijn ploeg. De Antwerp coach kon geen eenduidige reden aanwijzen voor het mindere spel. "Ik wil de verlengingen in de beker tegen Lokeren niet als excuus inroepen, er zijn meerdere verklaringen waarom we niet konden winnen".

Bölöni had echter niet veel zin om dieper in te gaan op de prestatie. "We zullen dit intern analyseren", besloot een lichtjes geërgerde Bölöni zijn interview bij Sporza.

Eerstvolgende zondag krijgen de manschappen van Bölöni een nieuwe kans om de mindere prestatie recht te zetten. Dan ontvangen ze Standard in wat een vurige topper belooft te worden.