Thorup verzoent zich met gelijkspel: Een punt op Zulte is niet slecht

Thorup verzoent zich met gelijkspel: "Een punt op Zulte is niet slecht"

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 23:54zo 22-09-2019 om 23:54

Laatste update: maandag 23 september 2019 om 00:08ma 23-09-2019 om 00:08

Zulte Waregem en KAA Gent hielden elkaar in evenwicht aan de Gaverbeek. Gent coach Jess Thorup kon zich verzoenen met het gelijkspel.

"Al bij al mogen we blij zijn met dit punt", begint Thorup zijn analyse. "ik ben vooral tevreden dat we twee keer terugkomen", gaat de trainer verder. "We hadden meer kunnen scoren maar in deze drukke periode is een punt op Zulte zeker niet slecht", aldus Thorup.

Toch bleef de trainer ook een beetje met een dubbel gevoel achter. "Dit is denk ik voor het eerst dat we zoveel kansen creëren in een uitmatch en toch ga je naar huis met een gelijkspel", merkt hij op.

Toch overheerst tevredenheid bij Thorup, zeker aangezien de omstandigheden. Gent speelde lange tijd met zijn tienen en had ook een Europese wedstrijd in de benen. "Gezien de Europese match en het spelverloop is dit punt een mooi resultaat", besluit hij zijn analyse op de club website van Gent.

Thorup en zijn spelers bereiden zich ondertussen voor op de beker wedstrijd van aankomende woensdag. Dan nemen de buffalo’s het op tegen Eendracht Aalst, in Aalst.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws