Steun voor blunderende Kaminski: Hij is mentaal sterk genoeg

Steun voor blunderende Kaminski: "Hij is mentaal sterk genoeg"

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 17:17vr 20-09-2019 om 17:17

KAA Gent kende donderdagavond een vliegende start in de groepsfase van de Europa League. Het Franse Saint-Étienne werd met een 3-2 nederlaag terug huiswaarts gestuurd. In de slotfase was het nog wel stevig billenknijpen voor Gent. Thomas Kaminski bracht immers de spanning terug met een megablunder. Gelukkig voor Kaminski liep alles goed af en krijgt hij geen verwijten.

Gent-trainer Jess Thorup is op de website van Gent de eerste die volledig achter Kaminski gaat staan. Thorup neemt zijn sluitpost helemaal niks kwalijk. "De fout van Thomas kan gebeuren, dat is menselijk. Als doelman heb je helaas niet zoveel ruimte voor fouten dan een veldspeler maar ik heb met Thomas gepraat en hij is mentaal sterk. Hier kunnen we enkel maar uit leren."

Eenzelfde woorden klinken bij Michael Ngadeu. "Alles is goed uitgedraaid en we hebben de drie punten verdiend. De fout van Thomas was jammer maar zo'n dingen gebeuren. Zowel ik als jij maken fouten, dat is menselijk. Thomas is mentaal sterk genoeg om hier mee om te gaan. We hebben gewonnen. Dat is het belangrijkste en dat onthouden we", aldus de centrumverdediger.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws