Roeselare brengt belangrijke update over toekomst van de club

Roeselare brengt belangrijke update over toekomst van de club

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 22:30di 10-09-2019 om 22:30

Volgens Roeselare zelf is de toekomst van de club verzekerd. Het had nog een openstaande schuld van bijna 30.000 euro bij REO Catering. Die is inmiddels betaald.

De Ondernemingsrechtbank van Kortrijk verklaarde Roeselare dinsdag failliet. De oorsprong daarvan was een schuld van bijna 30.000 euro. Die is nu betaald, dat meldt Roeselare via de officiële kanalen.

De West-Vlaamse club geeft aan dat het huidige management helemaal geen weet had van de schuld, die ontstaan zou zijn door het oud-management. 'In deze zaak was het nieuwe management niet ingelicht door het oude management, evenmin omtrent het feit dat deze zaak vandaag werd ingeleid, wat de club tot de huidige situatie bracht', klinkt het.

Roeselare wil dan ook zo snel mogelijk weer 'gezond' verklaard worden. 'De club stelt met haar advocaten alles in het werk om dit ongedaan te verklaren. KSV Roeselare zal dan ook verzet aantekenen en heeft vertrouwen in een goede afloop. We staan hiervoor in nauw overleg met alle betrokken partijen en zullen hier gepast en zo vlug als mogelijk verder over communiceren', besluit Roeselare.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws