Vertrek Meunier plots ver weg: Rode Duivel post foto's vanuit Versailles

Vertrek Meunier plots ver weg: Rode Duivel post foto's vanuit Versailles

02-09-2019 13:02 Laatste update: 13:12
7

Met nog minder dan twaalf uur op de klok wordt Thomas Meunier gelinkt aan een vertrek bij Paris Saint-Germain. Zowel vanuit Italië als Spanje is er interesse voor onze landgenoot.

Meunier had een basisplaats in de Franse Supercup, maar in de eerste weken van de competitie kreeg de Rode Duivel een duidelijk signaal van trainer Thomas Tuchel. Het 20-jarige jeugdproduct Colin Dagba kreeg zowel tegen Toulouse (4-0 zege) en FC Metz (0-2 winst) de voorkeur. Meunier bleef in beide gevallen negentig minuten op de bank zitten. Dat voedt de speculaties op de slotdag van de mercato.

Italiaanse media, waaronder sportkrant TuttoSport, schrijven dat Meunier is aangeboden bij Juventus. PSG zou Meunier in een deal met Juve-rechtsback Matteo De Sciglio willen betrekken. Het feit dat beide clubs een goede band met elkaar onderhouden zou daarbij van pas kunnen komen.

Vanuit Spanje dient er zich echter nog een concreet alternatief aan voor Meunier. Valencia zou verregaande interesse hebben. De subtopper mikte op Napoli-pion Elsaid Hysaj, maar zou een streep hebben gezet door diens naam. Nadien werd de focus richting Meunier verlegd. Volgens Loïc Tanzi, journalist van RMC Sport, is de 27-jarige momenteel zelfs al sinaasappelstad.

Update 13.12: Thomas Meunier heeft via Twitter op de transfergeruchten rondom hem. Meunier is naar eigen zeggen 'gewoon' in Frankrijk. Meunier bezocht het paleis van Versailles met zijn vriendin Deborah, zo tonen de foto's aan. Een transfer is plots ver weg.