Genkse prijzen voor Champions League bekend, deel fans moet zich weer verplaatsen

Genkse prijzen voor Champions League bekend, deel fans moet zich weer verplaatsen

29-08-2019 19:44
2

KRC Genk krijgt in de Champions League schoon volk over de vloer. Onder meer titelverdediger Liverpool brengt een bezoek aan de Luminis Arena. Genk deelde ondertussen al mee hoeveel hun fans moeten betalen om alle drie de thuismatchen van de Belgisch landskampioen in het Kampioenenbal in het stadion mee te maken.

Liverpool, het Napoli van Dries Mertens en Salzburg zakken af naar Genk. 'De prijs voor abonnees voor het pakket van drie thuiswedstrijden start vanaf €75, voor niet-abonnees vanaf €120', deelt Genk mee via de officiële kanalen. De exacte prijzen kun je hier raadplegen. De vrije verkoop start op donderdag 12 september. Wanneer de drie ploegen juist naar Limbug afzakken, wordt in de komende uren bekend.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De loting voor de Champions League is bekend! Waar zie jij de Belgische ploegen eindigen? #ClubBrugge #KRCGenk #RealMadrid #PSG #Galatasaray #Liverpool #Napoli #RBSalzburg

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Fans moeten verhuizen
Europees mag Genk van de UEFA enkel zitplaatsen aanbieden. Dat betekent dat de capaciteit van de Luminus Arena kleiner wordt. De zittribune krijgt een make-over. Verder verlangt de UEFA ook nog tickets voor partners en sponsors.

'Een aantal abonnees een nieuwe plaats zullen kiezen in het stadion. Zij kunnen nu al kiezen uit de vrije plaatsen in het stadion of wachten tot 10 en 11 september. Dan komen de plaatsen vrij die niet gekocht werden door abonnees', laat Genk weten.