OFFICIEEL: Waasland-Beveren ontslaat Custovic na 1 op 15

OFFICIEEL: Waasland-Beveren ontslaat Custovic na 1 op 15

26-08-2019 21:19 Laatste update: 21:28
17

Het eerste trainersontslag in Eerste Klasse A is al een feit na vijf speeldag. Waasland-Beveren heeft afscheid genomen van Adnan Custovic. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

Waasland-Beveren heeft na vijf speeldagen ingegrepen. Het wist geen enkele keer te winnen en pakte amper één punt. Het staat daardoor op de laatste plek. Dat heeft Custovic nu de kop gekost. Hij hield Waasland-Beveren vorig seizoen nog in Eerste Klasse A, maar krijgt nu dan toch zijn ontslag.

'W-B en Custovic kozen na het seizoen voor continuïteit en gingen verder aan het verhaal. Met één punt uit vijf wedstrijden miste W-B de start volledig. Custovic kreeg de ploeg niet op de rails en het bestuur besliste dat het tijd was voor een nieuwe wind. Dirk Geeraerd neemt over tot er iemand nieuw is aangesteld', klinkt het.

De coach kon het vertrek van sterkhouders zoals Davy Roef, Louis Verstraete, Nana Ampomah en Aleksandar Boljevic niet opvangen. Het bestuur besloot dus dat dat deels aan de coach lag. De Bosniër moet nu op zoek naar een nieuwe club.