Ontslag Custovic bij Waasland-Beveren? Ik zou het belachelijk vinden

Ontslag Custovic bij Waasland-Beveren? "Ik zou het belachelijk vinden"

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 17:44za 24-08-2019 om 17:44

Waasland-Beveren is niet al te best begonnen aan het nieuwe seizoen. Trainer Adnan Custovic ligt onder druk en moet vrezen voor een ontslag. Daar kan Gert Verheyen zich moeilijk in vinden.

"Ik zou het belachelijk vinden als je een trainer ontslaat die met dat materiaal nog niet wist te winnen", zegt Verheyen in Het Nieuwsblad. "Dat wist je toch op voorhand met die kalender?"

Volgens hem is er veel te weinig kwaliteit bij Waasland-Beveren. "Ze zijn onder anderen Boljevic, Ampomah, Andrijasevic en Verstraete kwijt. De ploeg is minder. En Waasland-Beveren heeft al tegen drie topploegen moeten spelen: Club Brugge, Genk en Antwerp. Op Eupen pakken ze een punt. Wie tot nu toe niet in staat was om een grote ploeg te kloppen, staat onderaan."

Verheyen vindt dan ook dat Custovic tijd moetn krijgen. "Vorig seizoen heeft Waasland-Beveren toen wel punten gepakt. Van de vier zeges onder Custovic zaten er drie stuntzeges tussen, tegen Club Brugge, Antwerp en AA Gent. Zo hebben ze zich ook gered", aldus Verheyen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Custovic ontslagen worden?

Ja
20%
Nee
80%
(161 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws