UPDATE: ‘Charleroi huurt Rezaei van Club Brugge zonder aankoopoptie’

UPDATE: ‘Charleroi huurt Rezaei van Club Brugge zonder aankoopoptie’

24-08-2019 10:30 Laatste update: 27-08-2019 11:44
16

Voor Club Brugge geen wedstrijd dit weekend. Aanvankelijk stond de partij tegen Charleroi gepland, maar die werd uitgesteld naar een latere datum. Het geeft beide partijen de kans om te onderhandelen.

Zo meldt La Dernière Heure dat Charleroi nog steeds zaken wil doen met Club Brugge. De Carolo's hopen op een terugkeer van Kaveh Rezaei. Daar werd enkele weken geleden al over onderhandeld, maar tot een akkoord kwam het toen niet. Charleroi hoopt de aanvaller nu te kunnen huren.

De spits lijkt bij Club Brugge alvast geen plaats meer te hebben. Hij kwam nog maar één keer in actie voor de Bruggelingen en is pas derde (of zelfs vierde) keuze voor Philippe Clement. De Iraniër mocht tegen LASK Linz even invallen, maar kon andermaal niet overtuigen.

Update 18.20u Volgens L'Avenir zitten de onderhandelingen in de laatste fase. Rezaei staat op het punt om bij Charleroi te tekenen. Het gaat om een huur zonder aankoopoptie.

Update 27/08, 11.44: Volgens Het Laatste Nieuws zal Sporting Charleroi Kaveh Rezaei van Club Brugge huren zonder aankoopoptie. Zo zal de aanvaller terugkeren op het oude nest. Blauw-Zwart haalde Rezaei voor zo’n vijf miljoen euro weg bij de Carolo’s.