Chadli legt keuze voor Anderlecht en Kompany uit: “Daarom ben ik hier”

Chadli legt keuze voor Anderlecht en Kompany uit: “Daarom ben ik hier”

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 15:44di 13-08-2019 om 15:44

Laatste update: dinsdag 13 augustus 2019 om 16:07di 13-08-2019 om 16:07

RSC Anderlecht heeft uitgepakt met de komst van Rode Duivel Nacer Chadli. De middenvelder legde tijdens een persconferentie zijn overstap uit.

Chadli komt op huurbasis over van AS Monaco. "Ik heb een zeer moeilijk seizoen achter de rug en ik ben niet gespaard gebleven door blessures. Maar het was voor mij vooral belangrijk om een volledig seizoen te spelen. Dit project heeft me verleid en daarom ben ik hier”, wordt Chadli geciteerd door Sporza.

Chadli praatte al een tijdje met Kompany. "Ik heb met Vincent Kompany tijdens de laatste matchen met de Rode Duivels in juni over Anderlecht gepraat. Ik vond het interessant, maar ik wilde de voorbereiding bij Monaco doen om te kijken hoe het daar zou lopen. Ook daar is er veel veranderd. We zijn contact blijven houden en uiteindelijk is het snel gegaan."

Chadi wil weer vertrouwen krijgen. "Ik wou bij een topclub spelen, niet bij een degradatieclub in een sterke competitie. Het is belangrijk om weer vertrouwen te krijgen, om mezelf een volledig seizoen te bewijzen en om te presteren. Daarom ben ik hier. Of ik hier dan ook met een andere trainer gezeten zou hebben? Dat weet ik niet”, besluit Chadli

Poll

Een goede keuze van Chadli?

(384 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws