Clement neemt het op voor Openda, maar begrijpt beslissing van ref

Clement neemt het op voor Openda, maar begrijpt beslissing van ref

02-08-2019 23:44
15

Club Brugge won vrijdag ruim van STVV. Het enige smetje op de 6-0 zege tegen de Kanaries was de late rode kaart van Loïs Openda. Na de match nam Philippe Clement het op voor zijn speler, maar hij begreep de beslissing van de ref om rood te trekken. 

"De rode kaart van Openda is spijtig. Loïs is geen agressieve speler, hij tacklet nooit om iemand te blesseren, maar als de beelden duidelijk zijn, heeft de scheidsrechter het recht om rood te geven. Maar het was niet intentioneel", noteerde Sporza uit de mond van de trainer van Club Brugge.

Over de match wilde Clement nog het volgende kwijt. "Als je 6 doelpunten maakt en je houdt de nul, heb je een goed resultaat. We speelden goed, het was niet allemaal top, maar het was zeker goed. Of het nodig is om ons nog te versterken na vandaag? Met alle respect voor STVV, maar het is niet het STVV van vorig jaar. Ze halen nog niet hetzelfde niveau."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge imponeert en demonstreert. Het wint met maar liefst 6(!) - 0 van STVV. #clustv #clubbrugge #stvv #fcb #okereke #percytau #tau #vanaken

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op