Clement laat zich uit over komst Butez: “Zullen deze situatie verder bekijken”

Clement laat zich uit over komst Butez: “Zullen deze situatie verder bekijken”

Gepubliceerd: donderdag 1 augustus 2019 om 22:26do 01-08-2019 om 22:26

Club Brugge zag met Arnaut Danjuma Groeneveld en Marvelous Nakamba weer twee spelers vertrekken. Ook de doelmannenkwestie blijft een item. Coach Philippe Clement laat zich uit over de situatie.

Clement wil snel verder gaan zonder na te denken over het vertrek van Danjuma en Nakamba. “Dit is voor geen enkele coach plezant, maar het hoort erbij. Ik steek liever mijn energie in de jongens die er zijn. Persoonlijk heb ik er al wat ervaring mee gehad.”

“In Beveren zat er plots geen spits in mijn kern en bij Genk werd mijn spelmaker vlak voor de play-offs verkocht”, gaat Clement verder. “Spelers komen en gaan. Daar wil ik niet langer bij stilstaan. Zolang je geen trainer bent van Manchester City of FC Barcelona, kan je daar niet veel van zeggen.”

Butez
Doelman Jean Butez zou niet langer een optie zijn door zijn hoge vraagprijs. “Tot nu toe zijn onze keepers degelijk zonder te excelleren. Net zoals ik bij de start van de voorbereiding zei, zullen we deze situatie nog verder bekijken”, is Clement duidelijk.

Poll

Een goede keuze van Club om Butez te laten varen?

(283 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws