Van Crombrugge ziet transfer stuklopen: Eupen heeft aanbod geweigerd

Van Crombrugge ziet transfer stuklopen: "Eupen heeft aanbod geweigerd"

28-07-2019 23:00 Laatste update: 23:18
8

Hendrik Van Crombrugge moest zich met Eupen vier keer omdraaien tegen Antwerp. De doelman hoopt nog altijd op een transfer, maar zag een aanbod geweigerd worden door Eupen. 

Over de match zelf kon Van Crombrugge kort zijn. "Ik ben heel teleurgesteld. We leven allemaal toe naar deze eerste competitiewedstrijd en komen met vertrouwen aan de aftrap. Dat ik me vier keer moet omdraaien is uiteraard allesbehalve prettig. We moeten alle doelpunten analyseren met de trainer, en ervoor zorgen dat alle afval uit ons spel verdwijnt. We hebben een moeilijk programma, maar we zullen elke wedstrijd ten volle aanpakken", vertelt hij bij Sporza.

Ondertussen loopt zijn transferdossier nog. "Dat ik weg mag? Er is een aanbieding geweest, maar die is afgewezen. Ik zou kunnen weigeren om te trainen, en zo een transfer kunnen afdwingen, maar zo zit ik niet in elkaar. Ik kies ervoor om te blijven werken en wedstrijden te spelen."

Die aanbieding komt hoogstwaarschijnlijk van het Engelse Luton Town, dat vorig seizoen promoveerde naar The Championship. Eupen laat hem (voorlopig?) niet vertrekken naar Engeland.