Het verbaast mij dat Thorup een tweede kans krijgt bij KAA Gent

"Het verbaast mij dat Thorup een tweede kans krijgt bij KAA Gent"

25-07-2019 11:15
15

Voor Jess Thorup breekt het seizoen van de waarheid aan bij KAA Gent. Hij moet beter doen dan de vijfde plaats van vorig seizoen. Jacky Mathijssen kijkt ervan op dat Thorup zijn job mocht houden.

De lat ligt dit seizoen heel hoog bij KAA Gent. "Thorup zal de poules van de Europa League moeten halen, de beker moeten winnen en op z'n minst derde worden. Om maar te zeggen dat de directie over zijn schouders hangt. Het is een club met weinig geduld. Als de coach het goed doet, gaan anderen met de pluimen lopen. Voldoet hij niet, dan heeft hij de boter gegeten. Daarom verbaast het mij ook dat Thorup een tweede kans krijgt", stelt hij in Het Belang Van Limburg.

KAA Gent is wel gewapend voor dit seizoen. "Gent kan wel degelijk een succesverhaal worden. Er zijn veel spelers gehaald. Waaronder Depoitre. Toch vrees ik dat er heel veel eieren in het mandje van Vadis worden gelegd. Een speler met veel kwaliteiten. Maar zeker ben je bij hem nooit. Al was het maar omdat hij nogal blessuregevoelig is. Ik hou het dus op plaats zes."