UPDATE: ‘Nakamba blijft het hard spelen, Club Brugge geeft niet toe’

UPDATE: ‘Nakamba blijft het hard spelen, Club Brugge geeft niet toe’

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 08:15ma 22-07-2019 om 08:15

Laatste update: dinsdag 23 juli 2019 om 09:44di 23-07-2019 om 09:44

Er is nog altijd geen spoor van Marvelous Nakamba bij Club Brugge. De middenvelder blijft weg om een transfer naar Aston Villa te versieren. Zijn entourage laat weten dat een terugkeer naar Club niet voor vandaag is.

Het Nieuwsblad nam contact op met zijn entourage. Daar was te horen dat Nakamba resoluut op weg is naar de Premier League. Eerstdaags zou er ook een akkord zijn tussen Club en Aston Villa om een einde te maken aan de transfersoap. Club wil wel twaalf miljoen euro zien voor Nakamba.

De kans dat Nakamba nog voor Club Brugge gaat spelen is onbestaande, meldt zijn entourage. Twee jaar geleden werd Nakamba overgenomen van het Nederlandse Vitesse. Hij was in zijn eerste seizoen meteen een sleutelspeler en pakte de landstitel. Afgelopen seizoen stond hij echter in de schaduw van Mats Rits, die hem uit de ploeg kon spelen. Dat schrikt Aston Villa duidelijk niet af.

Update 23/07, 09.44: Marvelous Nakamba blijft het hard spelen, zo meldt Het Laatste Nieuws. Er is nog steeds geen spoor van de middenvelder bij Club Brugge. Hij hoopt op die manier een transfer naar Aston Villa af te dwingen. Blauw-Zwart blijft aanhouden aan de vraagprijs van 12 miljoen euro.

Poll

Is 12 miljoen euro genoeg voor Nakamba?

(1905 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws