'Eupen wil Van Crombrugge vervangen door Lokeren-doelman De Wolf (22)'

'Eupen wil Van Crombrugge vervangen door Lokeren-doelman De Wolf (22)'

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 10:00ma 08-07-2019 om 10:00

Hendrik Van Crombrugge is nog niet weg bij KAS Eupen, maar de Belgische doelman mikt wel op een mooie transfer. Als vervanger mikken de Oostkantonners op Lokeren-doelman Ortwin De Wolf, aldus Het Nieuwsblad.

Zo ziet Eupen De Wolf als dé topkandidaat om de nieuwe eerste doelman te worden Am Kehrweg. De 22-jarige doelman van Lokeren wil graag in Eerste Klasse blijven voetballen en ziet een overgang naar Eupen helemaal zitten volgens de krant.

Boter bij de vis
Eupen legde bij Lokeren al een bod neer van 750.000 euro, maar dat werd geweigerd door de Waaslanders. Naast Eupen mikt ook Montpellier op De Wolf. De Fransen boden zelfs al 1,5 miljoen, iets wat Lokeren meer kan bekoren. De Wolf zelf wil echter het liefst naar Eupen, omdat hij daar zijn speelkansen hoger inschat.

Bij Lokeren ontbolsterde de Belgische beloftedoelman de voorbije twee seizoenen helemaal. Op het einde van vorig seizoen moest De Wolf zijn plaats wel afstaan aan Davino Verhulst. Dat kwam er volgens trainer Glen De Boeck omdat De Wolf toen al met een transfer in zijn hoofd zat. Hij werd toen gelinkt aan onder meer Club Brugge.

Poll

Moet De Wolf voor Eupen kiezen?

(298 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws